Lees deze nieuwsbrief in uw browser.
3 juni 2022     NUMMER 868

fraude bij energiecontracten
lees verder

Bethanië ggz lanceert podcast

BALANS – Traditiegetrouw kijkt Bethanië ggz nog één keer terug op het afgelopen jaar. Deze keer doen ze dat niet met een gedrukt boek, maar met een podcastreeks van zeven afleveringen, getiteld 'Balans - Evenwicht in 2021'. Sofie Van Moll en Simon Van Buyten nemen u mee doorheen Bethanië ggz en spreken met vijftien gasten: zowel hulpverleners, beleidsmedewerkers, artsen, (familie-)ervaringsdeskundigen, (ex-)patiënten als buurtbewoners.


fotowedstrijd stichting Kempens Landschap

ZWEEFVLIEGTUIG – Kempens Landschap werkt al 25 jaar met gemeenten in de provincie Antwerpen samen om erfgoed, landschappen en open ruimten te beheren en open te stellen (bij ons het Dwergenbos en de Welvaart). Om dit te vieren, organiseren ze een wedstrijd. Fotografeer uw favoriete landschap en stuur de foto voor 31 augustus in. Zo maakt u kans op een vlucht met een zweefvliegtuig! Alle info vindt u op de website van Kempens Landschap.


digitale sleutel voor mijn.pidpa.be

MAKKELIJK EN SNEL - Via de klantenzone van Pidpa kunt u al langer uw ‘waterzaken’ regelen: facturen terugvinden, een verhuis regelen of uw meterstanden doorgeven. Sinds kort kunt u zich op mijn.pidpa.be aanmelden met een digitale sleutel: Itsme, eID met kaartlezer, een beveiligingscode via app en sms of eIDAS.


 
contacteer ons | gegevens wijzigen | uitschrijven | privacy | onze andere nieuwsbrieven