proclaimer

Wij zijn als gemeente & ocmw Zoersel verantwoordelijk voor deze website en de informatie die erop staat. We hebben deze informatie met de grootste zorg samengesteld. De kennis van al onze diensten werd hiervoor verzameld en zo duidelijk mogelijk geformuleerd. Omdat het om veel informatie gaat, kunnen er foutjes insluipen of kan informatie achterhaald raken zonder dat wij dit weten. Zie je iets dat volgens jou niet correct is? Neem dan zeker contact met ons op via de gegevens in het contactblok.

Alle informatie op onze website is algemeen van aard. Ze is dus niet aangepast aan specifieke omstandigheden voor personen en entiteiten. Je kan onze inhoud dus niet als persoonlijk, juridisch of professioneel advies beschouwen. Voor specifiek advies neem je steeds contact op met de juiste dienst.

eigen inhoud

Op sommige delen van onze website kan je zelf inhoud plaatsen, zoals de informatie over jouw vereniging of bedrijf. Je blijft zelf verantwoordelijk voor de correctheid van deze gegevens. We vragen je als eigenaar van de gegevens nadrukkelijk dat geplaatste informatie steeds legaal en gepast is. Wij hebben steeds het recht om ongepast beeld- of tekstmateriaal te verwijderen.

Onze website bevat ook hyperlinks naar websites van andere overheden, instanties, organisaties en informatiebronnen die niet door ons worden beheerd. Wij hebben geen enkele controle over de juistheid van deze websites, hun volledigheid of hun technische werking.

Alle informatie (ook alle grafische elementen of beelden) zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is bedoeld voor jouw persoonlijke, niet-commerciële doeleinden. Je mag ons citeren als je naar onze website doorverwijst als brons.

De informatie, zoals ook ons gemeentelogo, mag niet verder verspreid worden zonder onze uitdrukkelijke toestemming. Je kan deze toestemming vragen via de gegevens in het contactblok.

We doen er alles aan om storingen of technische defecten te voorkomen, en als ze zich voordoen, zo snel mogelijk op te lossen. Als je een storing of defect opmerkt, mag je dit zeker onder onze aandacht brengen via de gegevens in het contactblok.

Je kan onze website gebruiken op je desktop, laptop, smartphone of tablet. De lay-out past zich automatisch aan de grootte van jouw scherm aan. Ondervind je toch problemen? Mail ons dan jouw probleem met vermelding van de volledige URL, liefst met een schermafbeelding (screenshot) van het probleem, en de browser die je gebruikt.

Uiteraard gaan we zeer zorgvuldig om met alle informatie die we van jou krijgen en bewaren. Je vindt onze privacyverklaring hier.