tweedehands kledingverkoop op 15 en 16 juni

Voor het tweede jaar op rij stelt sociale kruidenier de NetZak haar tweedehands kledingverkoop in de Kapel open voor iedereen.  

De NetZak houdt al verschillende jaren tweemaal per jaar een kledingverkoop voor mensen met een Z|pas. Zoerselaars met een beperkt inkomen kunnen zich zo ieder seizoen aan lage tarieven degelijke kledij aanschaffen. Bij de kledingverkoop hoort ook een selectie ‘terug naar school’ spullen en buitenspeelgoed. 

Sinds vorig jaar wordt de deur voor iedereen opengezet om te komen snuisteren. Hiermee willen we het taboe rond armoede doorbreken.

3e weekend van juni

Zaterdag 15 juni, van 10 tot 13 uur, is de kledingverkoop voorbehouden voor mensen met een Z|pas/klanten van de NetZak. Zondag 16 juni verwelkomen de Tetterende Tiretten kwb iedereen van harte, van 11 tot 16 uur.

prijs - kwaliteit

Het grote kledingaanbod is mooi en kwaliteitsvol, waardoor je er zeker je gading zal vinden. Niet alleen het materiaal uit overstock, maar ook de tweedehandsspullen zijn absoluut niet ‘opgebruikt’. Door de kledij een nieuw leven te geven, gaat de NetZak in tegen de verspillingsgolf. De prijzen zullen voor jou iets hoger liggen dan voor de mensen met een Z|pas, maar nog steeds heel voordelig zijn.