belastingbrief invullen? Help!

Binnenkort valt je belastingbrief weer in je brievenbus of mailbox. Begin je al lichtjes te zweten bij de gedachte hem te moeten invullen? Dan kan je vanaf 13 mei een afspraak maken voor de zitdag van de FOD financiën. Zij helpen je met plezier verder op maandag 3 juni tussen 9 en 15 uur in het administratief centrum (Handelslei 167).

praktisch

  • Maak vanaf maandag 13 mei telefonisch een afspraak voor deze zitdag via 03 2980 0 00.

  • Hou er rekening mee dat je per afspraak (12 minuten) hulp krijgt bij één aangifte. Wil je langskomen met meerdere aangiftes (voor je ouders, kinderen …), maak dan evenveel afspraken.

  • Breng je een tweede of derde aangifte mee, zorg er dan voor dat je een getekende volmacht bij je hebt van de persoon in kwestie. Dit geldt ook voor gehuwden of wettelijk samenwonenden die een gemeenschappelijke aangifte moeten indienen. Er zijn namelijk twee handtekeningen nodig op dergelijke aangifte.

  • Heb je een witte enveloppe ontvangen met een vereenvoudigde aangifte? Dan kunnen de specialisten je op deze zitdag niet helpen. Als je akkoord gaat met de aangifte, hoef je niets te ondernemen. Ben je niet akkoord, neem dan contact op met het nummer 02 57 257 57.

andere dag

Past 3 juni niet voor jou, neem dan contact op met de FOD financiën via 02 575 56 66 om:

  • een afspraak te maken om telefonisch de aangifte in te vullen;
  • een afspraak te maken om fysiek op kantoor langs te gaan (Spoorwegstraat 22, Turnhout).

Let op! Vergeet op het moment van de afspraak je identiteitskaart niet en/of een kopie van de identiteitskaart van iemand anders voor zijn/haar aangifte.