Zintuigenwandeling - Halve Dagretraite in de natuur #10.000 stappen

Tijdens deze halve dag - retraite van ons 4u samenzijn genieten we van een zintuigenbeleving met wandeling van max 3km waar we een 6-tal keer halte houden om te focussen op onze zintuigen.

De oefeningen zijn gericht op mindfulness en ademhaling en ik gebruik technieken en inspiratie uit de yoga, meditatie, aromatherapie, edelstenentherapie, relaxatietherapie, natuurcoaching, positieve mindset, levenscirkel, ... 

Je leert gemakkelijke technieken om meer rust in je hoofd te krijgen die je in je dagelijks leven kunt toepassen en krijgt een heleboel tips en nuttige weetjes. Daarbij kun je genieten van de mooie natuur om je heen en maak je verbinding met gelijkgestemde vrouwen.  Je gaat je zowel fysiek als mentaal fitter en energieker voelen! Op het einde van de wandeling wordt je zintuig smaakzin in de watten gelegd met verse warme of ijsthee afhankelijk de temp. en een gezonde snack.

Bovendien krijg je van mij 'presents in the present', kleine cadeautjes per zintuig mee naar huis zodat je nog lange tijd thuis kan verder genieten. 

Door te werken in een kleine intieme groep van max 6 vrouwen tracht ik een veilige omgeving te creëren waarin iedereen de nodige ruimte krijgt.

Geniet van 10% korting met de kortingscode WANDEL.

wanneer
za 15 juni 2024 van 09 tot 13 uur
waar
Natuur in Westmalle,
Oude Molenstraat
2390 Malle
prijs
€ 55,00
Geniet van 10% korting met de kortingscode WANDEL. Inbegrepen in de prijs: - Ontvangst met flesje water en snack - Elke deelnemer krijgt een ontspannende luxe navulbare aromaroller "snuffelstick" mee naar huis. - Elke deelnemer krijgt een 'magische steen' mee naar huis in een luxe tasje. - We houden een natuurcirkel in het Sprookjesbos, waar er een persoonlijke inzichtskaart of orakelkaart voor elke deelnemer wordt getrokken. - Elke deelnemer krijgt een proefpakket met leuke theetjes mee naar huis. - Elke deelnemer krijgt een ontspannende tool mee naar huis voor het zintuig 'Horen'. - Elke deelnemer krijgt een ontspannende tool mee naar huis voor het zintuig 'Zien'. - Op het einde van de wandeling wordt je zintuig smaakzin in de watten gelegd met verse warme of ijsthee afhankelijk de temp. en een gezonde snack.
organisator
Wandel met Gevoel
e-mailadres
info@wandelmetgevoel.be
contactpersoon
Katrien Meys
gsm-nummer
0485542382