Dagretraite Reis naar Innerlijke rust op een magische locatie

Heb jij ook nood aan rust en ontspanning? 

Sta jij altijd klaar om voor een ander te zorgen?

Wanneer heb je laatst nog iets helemaal voor jezelf gedaan?

Ik heb iets voor jou!

Een zachte relaxte dag in het teken van pure zelfzorg, rust en verbinding met jezelf, andere vrouwen en de natuur.

Wat als je even voor een dag uit je drukke leven vol met veeleisende to do-lijsten kon stappen. Om te vertragen, even stil te staan en in te checken bij jezelf om te voelen en te kijken waar jij nood aan hebt.

Deze magische reis gaat door op een unieke bosrijke omgeving in Gierle (Lille). De volledige dag staat in het teken van rust en ontspanning en is een echt kado voor jezelf!!

Samen in een intieme groep van max 7 gelijkgestemde vrouwen gaan we op reis naar innerlijke rust. Uiteraard staat er ook een zintuigenwandeling van Wandel met Gevoel op het programma waar we de tijd nemen om met al onze zintuigen de natuur waar te nemen. 

Om zo als herboren en helemaal opgeladen terug naar huis te gaan met een rugzak vol bruikbare eenvoudige oefeningen en tips en tools die je ook thuis helpen om te ontspannen.

Zodat je vanaf nu ook opnieuw heel goed voor jezelf zorgt zodat je je kopje op tijd bijvult en het niet leeggeraakt.

Gun jij dit kado van zelfzorg en me-time voor jezelf?

Met de code WANDEL geniet je van 10% korting !!

Hopelijk gaan we binnenkort samen op reis ;-) Liefs Katrien

Alle info, programma en inschrijvingen via DagRetraites op een Magische locatie in de natuur. / Aanbod | Wandel met gevoel

wanneer
za 1 juni 2024 van 09 tot 17 uur
waar
Robur op Den Eik,
Lijsterpad
2275 Lille
prijs
€ 139,00
Geniet van 10% korting met de kortingscode WANDEL! Inbegrepen in de prijs: -Hele dag water, (ijs)thee en koffie + lekkernijen + fruit. - Gezonde lunch & dessert. - Jouw eigen persoonlijke samengestelde aromaroller op basis van essentiële oliën van 10ml. - Notebook & balpen - Een 'magische steen' in luxe linnen zakje. - Proefpakketje thee & lekkernij. - Alle workshops en rustgevende oefeningen. - Begeleide zintuigenwandeling van 2u met meditatie in de natuur. -Een gezellige, rustgevende dag voor jezelf in verbinding met andere gelijkgestemde bewuste vrouwen op een unieke magische locatie!
organisator
Wandel met Gevoel
e-mailadres
info@wandelmetgevoel.be
contactpersoon
Katrien Meys
gsm-nummer
0485542382