supporter mee voor onze Vlamingen in Parijs… met een foto

In 2024 trekt Vlaanderen met een hele delegatie topsporters naar Parijs om onze medailleambities waar te maken op de Olympische Spelen. Jij kan hen steunen…. door een leuke selfie te nemen in één van de photobooths in onze bibs. Je maakt kans op een leuke prijs!

Kijk jij ook al uit naar een zomer vol sport? In juni roepen we de longen uit ons lijf voor onze Rode Duivels. In juli en augustus supporteren we dan weer voor onze landgenoten die deelnemen aan de Olympische Spelen in Parijs. Wil je ze nu al een hart onder de riem steken? Dat kan!

VIP fotobooth

In de bib vind je de komende weken een photobooth waar je de zotste sportselfie kan nemen en posten op sociale media. Hoe je dat doet?

  1. Kies een toffe sportoutfit en/of een leuk attribuut om je foto op te vrolijken. (Er liggen verschillende attributen bij de photobooth of je komt in je eigen sportoutfit naar de bib.)
  2. Neem een memorabele sportselfie van jezelf als olympiër.
  3. Post de foto op Facebook of Instagram met de hashtag #vip2024zoersel.
  4. Maak kans op een sportieve prijs!

win, win, win

Naast onze landgenoten kan jij ook een ‘medaille’ winnen. Maak jij een originele, grappige, unieke … foto in onze booth? Dan maak jij kans om volgend seizoen een fikse korting te krijgen op je inschrijving bij één van onze erkende, Zoerselse sportclubs.

en er is meer

Want met deze campagne maken wij als gemeente ook kans op een hoofdprijs: dagtickets naar de Olympische Spelen in Parijs! En ja… als jij geluk hebt, nemen we je met veel plezier met ons mee.

Alle info vind je op deze webpagina.