buitenschoolse kinderopvang en activiteiten in Zoersel

Denk jij met ons mee over het thema ‘opvang en vrije tijd van kinderen uit de kleuter- en lagere school (2,5-12 jaar).

Met de uitrol van het nieuwe decreet Buitenschoolse Opvang en Activiteiten, staan we als gemeente voor een grote uitdaging. Samen met jou willen we van gedachten wisselen over het thema opvang en vrije tijd van kinderen uit de kleuter- en lagere school (2,5-12 jaar).

We willen allemaal dat onze kinderen in de vakantie en na school een leuke tijd hebben, zich amuseren en de kans krijgen om hun talenten te ontdekken.

In onze gemeente worden al heel wat activiteiten georganiseerd. Samen met alle betrokken partners willen we streven naar een aanbod dat beantwoordt aan de noden van alle kinderen en gezinnen, want dit zorgt ervoor dat:

  • kinderen alle kansen krijgen om zich te ontplooien, ze krijgen speelmogelijkheden die inspelen op hun interesses en talenten.
  • ouders werk, opleiding en gezin kunnen combineren.
  • elk gezin, ongeacht zijn achtergrond, religie of ondersteuningsbehoeften, zich welkom voelt.

Samen met jullie willen we deze doelstellingen invulling geven. In deze vragenlijst willen we enerzijds zicht krijgen op jouw mening en wensen over het aanbod tijdens het schooljaar (weekdagen en weekends), anderzijds over het aanbod tijdens schoolvakanties (herfst-, kerst-, krokus-, paas- en zomervakantie).

Vul daarom deze vragenlijst in. Met deze inbreng gaan we aan de slag om concrete acties uit te werken. Het invullen van de vragenlijst duurt maar 5 minuutjes.