uw evenement of activiteit aanvragen

wat

Let op: 9 november 2020 besliste de gouverneur dat alle evenementen in onze provincie verboden zijn tot en met 31 januari 2021.

Als u een evenement of activiteit organiseert, moet u dit vooraf aanvragen of melden. Als u bij een activiteit bijvoorbeeld gebruik maakt van het openbaar domein (pleinen, straten ...) of u wilt versterkte muziek spelen na 22 uur, dan hebt u hiervoor toelating nodig van het college van burgemeester en schepenen. Ook als u een ander groot evenement organiseert in Zoersel (fuif, veldtoertocht, straatfeest ...) moet u dit aanvragen. 

aanvraag

Doe het aanvragen of melden van uw evenement of activiteit via een van de onderstaande formulieren. Vul het formulier in en bezorg het aan ons secretariaat (via gegevens in het contactblok). 

Momenteel moet u bij de aanvraag van een evenement de COVID Event Risk Model invullen. Op het einde van de procedure kunt u een PDF genereren. Deze moet u toevoegen aan uw aanvraag. Zonder dit document zal uw aanvraag niet behandeld worden.

 

procedure

Onze diensten behandelen uw aanvraag en indien nodig wordt er goedkeuring gevraagd aan het college. Nadien krijgt de contactpersoon van het evenement of activiteit bericht van ons. Alle aanvragen (van materiaal of dergelijke) zijn steeds onder voorbehoud van de goedkeuring.

Wilt u zeker zijn dat alles tijdig in orde is? Doe uw aanvraag dan minstens twee maanden op voorhand.