zwembad blijft gesloten na kerstvakantie

Helaas geen zwembeurt in Pulderbos tijdens de kerstvakantie. Om technische redenen moest het zwembad zijn deuren gesloten houden. Ook na de kerstvakantie blijft het zwembad dicht.

technisch probleem

Bij een controle op donderdag 22 december werden er technische problemen vastgesteld aan het zwembad van Pulderbos. Omdat IGEAN de veiligheid van de zwemmers én redders vooropstelt, werd beslist om het zwembad met onmiddellijke ingang te sluiten. 

gesloten

Het zwembad blijft ook na de kerstvakantie gesloten. Na de inspecties van de afgelopen dagen moeten nog verdere inschattingen en bijhorende kostenramingen gemaakt worden. Dat heeft als gevolg dat zowel het schoolzwemmen en zwemsessies van verenigingen, het vrij zwemmen als de geplande zwemlessen van het 2de trimester niet kunnen doorgaan. Alle betrokkenen worden hiervan op de hoogte gebracht. 

Van zodra we meer nieuws ontvangen over de toestand van het zwembad en wanneer er terug kan worden gezwommen, houden we u hierover via onze gemeentelijke informatiekanalen op de hoogte.