wegenwerken maken recyclagepark even minder toegankelijk

OMLEIDING – Al een tijdje is het IGEAN recyclagepark minder goed bereikbaar omwille van rioleringswerken. Volgende week start de laatste fase van de werken. Hierdoor zal er tijdelijk meer hinder verwacht worden op de weg naar het recyclagepark.

Op donderdag 28 en 29 mei zal er een laatste asfaltlaag gelegd worden in de Herentalsebaan, de Biekorfstraat en de Kapelstraat. Het recyclagepark zal daarom slecht bereikbaar zijn op volgende dagen:

  • Op 28 mei is het recyclagepark enkel bereikbaar via Graffendonk of achterin via Einhoven en De Maey. Het recyclagepark is NIET bereikbaar via de Herentalsebaan, wat nu de meest gebruikte weg is.
  • Op 29 mei is het recyclagepark enkel bereikbaar via de Herentalsebaan of achterin via Einhoven en De Maey. Het recyclagepark is NIET bereikbaar via Graffendonk.

Moet u volgende week naar het recyclagepark, dan raden wij aan om uw bezoek niet te plannen op één van bovenvermelde dagen. U kunt steeds gebruik maken van andere recyclageparken uit regio Noord. Een overzicht van deze parken vindt u hier.