wandel rond(om) Zoersel

Vorig jaar werkten we een nieuwe succesvolle onthaal-fietstocht uit voor nieuwe inwoners. Omdat sommigen liever stappen dan trappen, stippelden we nu ook drie nieuwe wandelroutes uit.

Het interessante aan al deze tochten? Ook de ‘oude’ Zoerselaars worden nog verrast. Met ‘oud’ bedoelen we niet uw leeftijd, maar het aantal jaren dat u al in onze gemeente woont.

één in elke deelgemeente

In elke deelgemeente vindt u een nieuwe wandeling die u meeneemt naar de leukste en nuttigste plekjes. Elke wandeling is ongeveer 7,5 kilometer lang, wat overeenkomt met een gezonde 10.000 stappen en kwam tot stand met de hulp van wandelclub de Natuurvrienden. Ze kozen de meest schilderachtige wegen om u naar verschillende bezienswaardigheden te leiden. Zo komt u zowel langs dorpskernen als door de prachtige natuur.

via Izi-travel

De wandelingen kunt u terugvinden op www.izi-travel.be. Download de app Izi-travel op uw smartphone en zoek naar ‘rond(om) Zoersel’. Daar kunt u kiezen welke route u wilt doen. De zoete stem gidst u langs de verschillende bezienswaardigheden.

Via volgende links kan je de verschillende routes bekijken en downloaden.