(ver)sierlijke huizen | licht in donkere dagen

De dagen worden korter, de nachten langer. Om een beetje licht te brengen in deze donkere dagen, roepen we op om uw huis te versieren, elke avond een lichtje aan te steken of zelfs uw kerstboom al te zetten.

De gezelligheid in de winterperiode is altijd genieten. Koud buiten en warm binnen, een kaarsje hier en daar … Het compenseert de kortere dagen. Al zal deze winter toch speciaal worden. Tijd om het dit jaar extra gezellig en extra licht te maken.

versier uw huis

Nu u uw contacten moet beperken tot het minimum en die prachtige kerstboom niet aan iedereen kunt tonen, moet u op een andere verrassende manier uit de hoek komen. Versier uw huis, hang extra lichtjes buiten, steek elke avond een kaarsje aan en zet dit voor uw raam. Het zal een glimlach toveren op het gezicht van uw buren, wandelaars en andere inwoners.

verlicht uw kot

Het is niet enkel belangrijk om anderen te laten genieten van extra licht. Met een paar aanpassingen kunt u de binnenkant van uw kot ook herinrichten, of beter gezegd ‘herinlichten’. Weg met die donkere kussens, kies eerder voor een vrolijke, lichte kleur. Zet extra kaarsjes in de woonkamer, al dan niet met een heerlijk parfum. Waarom nog langer uitstellen om uw kerstboom al te zetten? Het is trouwens bewezen dat het vroeg zetten van uw kerstboom alleen maar voordelen heeft. Het roept het gevoel op van een onbezorgde kindertijd. Al deze kleine dingen zullen ervoor zorgen dat de winter net dat tikkeltje aangenamer wordt.

Laat het licht schijnen in deze donkere periode. Samen maken we de winter een pak lichter.