vacature technisch assistent groen (solliciteren in Malle)

Samen met de gemeente Malle zijn we op zoek naar een technisch assistent groen en organiseren we een gezamenlijk aanwervingsexamen. Door deel te nemen aan dit aanwervingsexamen, maakt u kans om bij beide besturen aan de slag te gaan. In onze gemeente wordt eerst een werfreserve aangelegd voor toekomstige aanwervingen.

Solliciteren voor deze job gebeurt via de gemeente Malle. De functies zijn heel gelijkaardig in beide gemeenten, maar er zijn kleine verschillen afhankelijk van het bestuur waarvoor u wil werken. Lees daarom zeker de aanwervingsbrochure met gedetailleerde informatie.

functie

  • U maakt deel uit van de dienst onderhoud.
  • U bent een vakman met groene vingers en werkt onder het toezicht van de werkleider/ploegbaas groen bij de correcte uitvoering van allerhande aanlegwerken, onderhoudswerken en herstellingswerken.

Specifieke taken:

  • Voorbereiding van de werken met de werkleider/ploegbaas: oplossingen formuleren, plannen bespreken, voorstellen tot een efficiënte uitvoering, voorstellen materiaal, planning en inzet van personeel en materieel bespreken.
  • Uitvoering van de werken: onderhouden van wegen en pleinen, aanleggen en onderhouden van groenaanplantingen in de ruimste zin, onderhoud van begraafplaatsen, rijden met de tractor, maaien grasvelden
  • Af en toe springt u in bij uw collega's van de andere technische diensten.

profiel

  • U hebt 'groene vingers' en u werkt graag buiten, zomer en winter.
  • U kunt hulpmiddelen bedienen en kent verschillende onderhoudstechnieken. Kennis van snoeitechnieken, plantenkennis en gebruik van groenmachines is een meerwaarde.
  • U hebt een rijbewijs BE (of een rijbewijs B) en u bent bereid om een BE te behalen binnen de 6 maanden na aanwerving.
  • U hebt een diploma/getuigschrift van het lager secundair technisch of beroepsonderwijs (de eerste drie jaren van het middelbaar), een middenstands- of VDAB-opleiding OF minimum 5 jaar bewezen nuttige ervaring in de gevraagde specialiteit groendienst.
  • U vindt veiligheid op de werkplek belangrijk.

aanbod

We bieden u een gevarieerd takenpakket in een aangename werksfeer. Maaltijdcheques, fietsvergoeding, een groeps- en een hospitalisatieverzekering. Een voltijdse tewerkstelling van bepaalde duur (zes maanden) met optie tot onbepaalde duur in Zoersel, of een voltijdse tewerkstelling met een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur in Malle. Let op: in Zoersel komt u eerst terecht in een wervingsreserve.

bijkomende informatie

Kandidaturen uiterlijk op zondag 14 maart 2021, enkel via de website van de gemeente Malle.

Aanwervingsexamen op vrijdag 19 maart 2021, in de namiddag.

Bekijk hier de volledig jobomschrijving.