vacature deskundige ict-beheer B1-B3

Voor onze dienst ict zijn wij nog steeds op zoek naar een deskundige ict-beheer (B1-B3). Solliciteren kan tot en met 31 januari. Hebt u 3 jaar aantoonbare werkervaring in onder meer netwerk- en systeembeheer, dan kunt u nu ook uw kans wagen.

functieomschrijving

  • U organiseert, coördineert en volgt de werkzaamheden op die betrekking hebben op het volledige informaticasysteem van gemeente en ocmw. Daarvoor werkt u samen met externe hard- en softwareleveranciers. 
  • U plant zelfstandig projecten, ontwikkelt initiatieven en levert op die wijze een positieve bijdrage tot de verhoging van de efficiëntie van de organisatie door ict-oplossingen. 
  • Bovendien organiseert en begeleidt u in nauw overleg met de diensten de implementatie van nieuwe softwarepakketten en werkt u mee aan de uitvoering van het ict-beleidsplan.

profiel

  • U bent in het bezit van minstens een bachelor diploma, ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs in een informatica richting.
  • Of (en dit is nieuw ten opzichte van de vorige vacature) u hebt 3 jaar gelijkwaardige aantoonbare werkervaring onder meer in netwerk- en systeembeheer.

Hier vindt u meer info en kunt u meteen online solliciteren