vacature beleidsmedewerker kwaliteit en organisatie

Voor de afdeling bestuur en beleid zijn wij op zoek naar een beleidsmedewerker kwaliteit en organisatie (niveau A). Solliciteren kan tot en met 24 januari.

functieomschrijving

Als beleidsmedewerker kwaliteit en organisatie speelt u een belangrijke, ondersteunende rol bij het uitbouwen van gemeente & ocmw Zoersel tot een toegankelijk en professioneel lokaal bestuur. U ondersteunt de diensten en bestuursorganen met het oog op een kwaliteitsvolle besluitvorming, van voorbereiding tot en met bijsturing en evaluatie. U initieert en coördineert organisatiebrede projecten om onze dienstverlening en processen te optimaliseren en te verbeteren. U rapporteert hierover aan het afdelingshoofd bestuur en beleid. Verder neemt u de rol van klachtencoördinator op zich.

profiel

U bent in het bezit van een masterdiploma, een diploma van het universitair onderwijs of een diploma van het hoger onderwijs van twee cycli dat gelijkgesteld werd met universitair onderwijs. Ervaring met de werking van de publieke sector en projectmanagement zijn een pluspunt.

Interesse?

Solliciteer dan online tot en met 24 januari.