u laten vaccineren is het beste plan | steun van onze horeca

U kunt er niet naast kijken: onze horeca-uitbaters zetten mee hun schouders onder de vaccinatiecampagne. Zij deelden het afgelopen jaar immers fel in de ‘coronaklappen’ en kijken er reikhalzend naar uit u opnieuw te kunnen ontvangen. Dat kan echter alleen als u zich laat vaccineren.

voor onze lens

Heel wat van onze horeca-uitbaters moesten geen twee keer nadenken toen we hen vroegen om de vaccinatiecampagne wat extra kracht bij te zetten. Op hun vaccin moeten ze zoals iedereen nog even wachten, maar ze namen wel met plezier plaats voor onze lens, om u vervolgens te overtuigen u te laten vaccineren. Vaccinatie is namelijk de belangrijkste troef om de coronapandemie te stoppen. U beschermt er niet alleen uzelf, maar ook uw vrienden en familie mee. Zo kunnen jullie binnenkort opnieuw samen genieten van een frisse pint, een lekker ontbijtje of uitgebreid diner – en geven jullie meteen ook onze horeca-uitbaters een duwtje in de rug.

vragen?

Zit u nog met 101 vragen? Dat is niet meer dan normaal. Op www.zoersel.be/vaccinaties vindt u alvast heel wat antwoorden.