steun onze handelaars in de coronacrisis

Door de strikte maatregelen en het sluiten van verschillende winkels komen zowel grote ondernemingen als kleine zelfstandigen in de problemen. Horecazaken moeten noodgedwongen dicht. Kledingwinkels, electro-zaken, doe-het-zelf-zaken, … allemaal hebben ze hun deuren moeten sluiten.

we kopen het wel online

Zelf zijn we geneigd om dan beroep te doen op de grote online winkels. Maar is dat wel een goed idee? Onze handelaars in Zoersel komen met geweldige initiatieven op de proppen: een afhaalmogelijkheid bij uw favoriet horecazaak is er maar één voorbeeld van, maar wellicht zijn er nog meer creatieve initiatieven.

Wilt u iets bestellen op het internet, denk dan eerst even lokaal. Misschien kunt u het ook bij een Zoerselse handelaar bestellen en leveren zij ook aan huis. Of u kunt uw bestelling op een veilige manier bij hen afhalen. Uw steun kan hen helpen in deze moeilijke tijd.

doe een geschenkbon cadeau

TIP! Als u een afhaalmaaltijd plant bij uw favoriete brasserie kunt u ook een geschenkbon kopen. Zo geeft u de brasserie- of restauranthouder een duwtje in de rug, wat een grote hulp kan zijn om deze moeilijke periode door te komen. Daarbovenop kunt u een vriend of familielid blij maken met een etentje. Wel nog even wachten om de geschenkbon in te ruilen uiteraard.