op stap met toerisme Zoersel

ZOERSELSE WANDELPARELS – Na vier nieuwe fietsroutes lanceerde onze gemeente in samenwerking met toerisme Zoersel tien nieuwe wandelroutes. Zoekt u nog een leuk tijdverdrijf dit weekend? Dan zijn deze wandelroutes wellicht iets voor u.

Lindepaviljoen

De vrijwilligers van het Lindepaviljoen willen een inspanning doen om de nieuwe wandelroutes zo snel mogelijk ter beschikking te stellen van u, ondanks de nieuwe ontwikkelingen omtrent het coronavirus. Wandelen in onze eigen mooie streek is een leuk alternatief voor andere ontspanningsmogelijkheden, die nu misschien tijdelijk niet meer mogelijk zijn. Bovendien kunt u de wandelingen beginnen of eindigen in één van onze mooie horecazaken, die uw steun nu meer dan nodig hebben.

Het Lindepaviljoen blijft dus open: iedere zaterdag en zondag in de maand augustus en iedere zondag in de maand september tussen 13 en 17 uur.

De tien nieuwe wandelfolders, gebundeld in een mooi pakketje, kunnen tijdens de openingsuren van het Lindepaviljoen verkregen worden. Omwille van de beperkte oplage kunt u één bundeltje per gezin verkrijgen.

Is fietsen meer uw ding? Dan kunt u ook nog steeds een pakketje van onze nieuwe fietsfolders verkrijgen (ook één bundeltje per gezin).

de stoomtramfilm al gezien?

In het Lindepaviljoen kunt u ook nog steeds de nieuwe stoomtramfilm bekijken. Om te voldoen aan de veiligheidsvoorwaarden zal de stoomtramfilm op tv-schermen vertoond worden in de filmtoren van het Lindepaviljoen en niet meer op het grote scherm. U kunt de film ook nog steeds ‘in uw kot’ bekijken op YouTube via deze link.

fotowedstrijd

Doet u graag mee aan de fotowedstrijd van Land van Playsantiën? De hoofdprijs heeft een waarde van € 1.000! Alle info te verkrijgen bij toerisme Zoersel in het Lindepaviljoen.