ontdek uw grote achtertuin met de GroenZoeker

Zoekt u ook zo graag de natuur op? Soms in uw eentje, omdat ze mooi is, rust geeft, goed doet. Soms als sociale activiteit, met vrienden, familie of collega’s. Het natuuraanbod in onze provincie is enorm uitgebreid, alleen wordt het nergens in één overzicht of kaart aangeboden. Of toch?

De provincie Antwerpen stelt namelijk de GroenZoeker voor: een website voor iedereen die op zoek is naar kleinschalige natuur op wandel- of fietsafstand van huis. De mooiste stukjes natuur vindt u immers vaak verrassend vlakbij. Ontdek de onbewandelde paadjes, de mooiste fietsroutes en het ontspannende vakantiegevoel in de grote achtertuin van de provincie Antwerpen. Op www.GroenZoeker.be vindt u in 1-2-3 alle parkjes, speelplekken, bossen, picknicktafels, waterplekjes, domeinen … terug die in het groen gelegen zijn.

koppeling met Open Street Maps

Dankzij de koppeling met Open Street Maps kunt u bovendien, heel eenvoudig, ook zelf ontbrekende groene plekjes toevoegen.

Is er iets niet duidelijk? Check dan zeker deze FAQ-pagina eens of neem contact op via groenzoeker@provincieantwerpen.be.