markt op 4 augustus

BIJKOMENDE MAATREGELEN – Op dinsdag 4 augustus kunt u weer genieten van de maandelijkse markt. Hou rekening met bijkomende maatregelen omtrent het coronavirus.

vijf in- en uitgangen, handen ontsmetten én een mondneusmasker dragen

Net zoals bij de vorige editie zullen er vijf in- en uitgangen zijn op de markt, namelijk twee hoofdingangen in Voorne en Kerkstraat én drie zijingangen langs de Pastorijstraat, de Kortestraat en de Langebaan. Bij elke ingang bent u als bezoeker verplicht uw handen te ontsmetten en moet u de circulatie (eenrichtingsverkeer) volgen. Er is een maximum aantal personen toegelaten op de markt. Het kan dus zijn dat u even moet wachten alvorens u toegang krijgt. Het dragen van een mondneusmasker is verplicht voor iedereen. Zowel voor de marktkramers en hun personeel als voor bezoekers.

enkel winkelen, niet kuieren

Dacht u om dinsdag gezellig rond te kuieren op de markt, dan hebt u het mis. Het zogenaamde ‘funshoppen’ is sinds 29 juli niet toegelaten op markten. Kom dus enkel als u iets nodig hebt. Daarbovenop is het verplicht om alleen naar de markt te komen (of slechts in het gezelschap van uw minderjarig kind of met een begeleider wanneer u hulpbehoevend bent).

geen catering

Deze keer geen lekkere koffie of een heerlijk fris drankje op de markt. Om samenscholingen zoveel mogelijk te vermijden, zal ter plaatse consumeren niet mogelijk zijn. Al wandelend mag u wel iets nuttigen, bijvoorbeeld een hamburger.

Voelt u zich ziek, blijf dan thuis. De bestrijding van het coronavirus kan enkel als iedereen zich aan de opgelegde regels houdt.