loopcursus Start to Run vanaf 13 februari

Hebt u het goede voornemen om meer te sporten dit jaar? Dat kan! In samenwerking met Atletiekclub DAL vzw en de gemeente Malle organiseren we een loopcursus Start to Run.

Hoe gaat het in zijn werk?

In groep en onder begeleiding van de gediplomeerde lesgevers van Atletiekclub DAL vzw werkt u aan uw conditie, zodat u na twaalf weken vijf kilometer aan één stuk kunt lopen. Er wordt drie keer per week getraind. Op maandag en donderdag, telkens om 19.30 uur, op de atletiekpiste van het Mariagaarde Instituut in Malle. In het weekend werkt u zelf nog een vrije training af. U kunt zich ook aansluiten bij de groepstraining op zaterdag op de looppiste van het speelplein Marcel Kiekeboe aan De Reiger in Zoersel.

Op maandag 13 februari gaat de cursus van start. Meedoen kan vanaf 15 jaar.

bedrag

Als inwoner van Zoersel betaalt u 30 euro. Niet-inwoners betalen 35 euro. Houders van een Z|pas betalen maar 15 euro. In deze prijs zitten verzekering, diploma, T-shirt, gediplomeerde lesgevers en het gebruik van de atletiekpiste inbegrepen.

inschrijven

Vooraf inschrijven voor deze cursus is verplicht. Dit kan via:

  • onthaal administratief centrum, Handelslei 167, 03 2980 0 00
  • webshop Zoersel

infovergadering

Twijfelt u nog? Op dinsdag 17 januari om 19.30 uur organiseert Atletiekclub DAL een infovergadering in de raadzaal van het gemeentehuis van de gemeente Malle (Antwerpsesteenweg 246).