koop een azalea en kom mee op tegen kanker

PLANTJESWEEKEND – Kom op tegen Kanker organiseert ook dit jaar het bekende Plantjesweekend ten voordele van kankerpatiënten en hun naasten. Een traditionele verkoop is dit jaar helaas niet mogelijk. Maar daar is een oplossing voor.

online verkoop

Het wordt dit jaar een hele uitdaging om de azalea’s aan een nieuwe eigenaar te helpen. Een traditionele verkoop is vanwege corona niet mogelijk. Daarom worden de vermaarde azalea’s dit jaar enkel online verkocht. Zo kunt u eenvoudig en veilig bestellen en betalen.

Tussen 1 en 20 september kunt u op plantjesweekend.be (www.plantjesweekend.be) een azalea bestellen (7 euro). Vraag ook ineens bij uw vrienden en familie wie een plantje wil. Zo kunt u een gezamenlijke bestelling plaatsen. De leveringskost en uw ecologische afdruk wordt zo beperkt. Deze plantjes kunt u afhalen op vrijdag 25 en zaterdag 26 september, telkens van 8.30 tot 12.30 uur én van 13.30 tot 16 uur in ons administratief centrum (Handelslei 167).

wist-je-dat-je: In 2019 verkocht Kom op tegen Kanker meer dan 339.000 plantjes, wat goed was voor een recordopbrengst van meer dan 2.375.000 euro! Zorgt u dit jaar mee voor een nieuw record?