jong dj-talent gezocht | dj-contest

Onze cultuur- en jeugddienst zijn, in samenwerking met de jeugdraad, op zoek naar jong dj-talent. Hiermee willen ze jonge Zoerselse dj’s een kans geven om gehoord en gezien te worden.

Voor jongeren is de coronacrisis een stevige uitdaging. Samenkomen met vrienden, een bezoekje brengen aan het plaatselijke jeugdhuis, dansen op een fuif … Voorlopig is dit allemaal niet meer mogelijk. Daarom sloegen onze dienst cultuur, jeugd en de jeugdraad de handen in mekaar om cultuur en jongeren tijdens corona dichter bij elkaar te brengen. Met deze dj-contest bieden ze enerzijds podiumkansen voor jonge dj’s aan – via livestreams – en anderzijds een digitale manier voor jongeren om ‘uit te gaan’.

twee categorieën

Om alle jonge Zoerselse dj’s een eerlijke kans te geven, kan je deelnemen in twee categorieën. Een junior-categorie voor dj’s die nog maar net begonnen zijn, en een senior-categorie voor dj’s met al enkele jaren podiumervaring. Een deskundige jury zal uiteindelijk twee winnaars bekend maken.

prijzenpakket

Deelnemers maken kans op een waardebon voor dj-materiaal, een dj-workshop, podiumkansen via livestream én een podiumplek op één van de Zoerselse fuiven (als het terug mag).

hoe kan je inschrijven?

Ben je tussen 16 en 26 jaar oud, gebeten door muziek, een krak aan de draaitafels en heb je een link met onze gemeente (inwoner, lid van een jeugdbeweging, actief in een Zoersels jeugdhuis …)? Stuur ons dan snel jouw mixtape van 30 minuten naar cultuur@zoersel.be en geef ons volgende gegevens: naam, geboortedatum, e-mailadres, telefoonnummer, foto, podiumervaring. Alle muziekstijlen zijn welkom: allround, house, techno, hardstyle … . Hou alvast zaterdag 13 maart, 10 april en 8 mei vrij in je agenda. Inschrijven kan nog tot en met 15 februari.

Niet twijfelen, gewoon doen!