inspireer met uw organisatie of bedrijf een glimlach

Bent u klaar om samen met ons geestelijke veerkracht uit te stralen? De gemeenten Malle en Zoersel slaan samen met Bethanië Geestelijke Gezondheidszorg de handen in elkaar om het belang van veerkracht in de kijker te zetten. Tijdens de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid van 1 tot 10 oktober willen we iedereen inspireren, motiveren en een glimlach op elk gezicht toveren! En u speelt hier een belangrijke rol in.

We zullen het straatbeeld inkleuren met een heuse spreukenattack: in heel Malle en Zoersel zullen er veerkrachtige zinnen opduiken in etalages, op spiegels van openbare toiletten, in openbare gebouwen en zelfs in de boeken van de bibliotheken.

Wilt u een spreuk tonen via een raamsticker, spiegelsticker, affiche of – nog leuker – een handgeschreven spreuk op uw raam? Laat het ons weten via dit formulier. Deelname is volledig gratis. U ontvangt het aangevraagde materiaal in de laatste week van september. Handgeschreven spreuken hoeft u niet zelf te plaatsen, maar worden door een externe persoon op uw raam geschreven.

Als u zelf iets organiseert voor de 10-daagse mag u dit via hetzelfde formulier laten weten. We publiceren deze activiteiten dan graag mee op onze website.

Laten we samen onze gemeente veerkachtig maken!