infomoment betaalbaar wonen De Blokskens

Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Dan hebben wij goed nieuws voor u. We bieden namelijk de mogelijkheid tot aankoop van een nieuwbouwwoning in een nieuwe kleinschalige verkaveling aan De Blokskens in Halle.

kleinschalig en rustig

De nieuwe verkaveling bestaat uit slechts vijf percelen met een oppervlakte tussen 184 en 277 vierkante meter. De woningen zijn gelegen aan een nieuw aangelegd doodlopend straatje (Blokskenserf). Achteraan de straat bevindt er zich een beboste zone. U kunt het verkavelingsplan en de stedenbouwkundige voorschriften raadplegen op de website van IGEAN.

BEN-woningen

De woningen worden gebouwd door de firma Cogghe uit Wommelgem en zijn zeer energiezuinig (zogenaamde BEN-woning). Ze worden casco opgeleverd met de optie om eventueel zelf in te staan voor de afwerking.

betaalbaar

Als gemeente willen we ook voor dit woonproject een bijdrage leveren om wonen betaalbaar te houden. Daarom worden de bouwpercelen verkocht aan 80% van de marktprijs. De mogelijkheid wordt voorzien om de grond in erfpacht te nemen en op die manier de investering te spreiden. De aankoop van de grond kan dan op een later tijdstip gebeuren. Komt u in aanmerking om één van de percelen te kopen, dan hebt u ook de mogelijkheid om de woning zelf af te werken en dus kosten uit te sparen.

infomoment

Hebt u interesse in de aankoop van zo’n woning, dan moet u aan enkele voorwaarden voldoen. De volledige bijzondere verkoopsvoorwaarden kunt u hier terugvinden. Om u zo volledig mogelijk te informeren, organiseren we in samenwerking met IGEAN een infomoment op dinsdag 14 september om 20 uur in zaal Sint-Maarten in Halle. Via onderstaande rode knop kunt u zich inschrijven.

inschrijving infomoment betaalbaar wonen De Blokskens