Hoe wilt u wonen in de toekomst? | bepaal mee het woonbeleid van onze gemeente

Heel wat mensen verhuizen tijdens hun leven, vaak zelfs meerdere keren. Als gemeente willen we graag weten hoe we daar beleidsmatig op kunnen inspelen, zodat iedereen in Zoersel ‘zijn goesting’ blijft vinden. Vult u onze enquête in? Bedankt!

Samen met IGEAN onderzoeken we hoe onze inwoners in de toekomst wensen te wonen en welke woonvormen daaraan tegemoet komen. We komen bijvoorbeeld graag te weten of u in de toekomst zou verhuizen, kiest voor een alternatieve woonvorm of dat u uw woning zou aanpassen aan een eventuele zorgnood.

De enquête invullen kan via www.igean.be/wonen-in-de-tijd.

Via deze bevraging willen we uw voorkeuren kennen, zodat we hier beleidsmatig mee aan de slag kunnen om in te spelen op uw toekomstige wensen.

geWOONtebreker

De enquête is een onderdeel van een ruimer onderzoek dat we samen met onze buurgemeenten voeren. In samenwerking met ‘geWOONtebreker’ (provincie Antwerpen) is het participatietraject ‘Wonen in de tijd’ opgestart. In het project trachten we om de klassieke denkwijze rond bouwen en toekomstige ontwikkelingen te doorbreken, vandaar de treffende projectnaam “geWOONtebreker”. Belangrijk hierbij is de bijdrage van de inwoners. 

Doe mee aan de bevraging en bepaal zo mee het toekomstige woonbeleid in onze gemeente. We verwachten de resultaten in het voorjaar van 2022. Via onze gemeentelijke communicatiekanalen houden we u op de hoogte.

Alvast bedankt voor uw tijd en interesse.