het zomert in de bib

ACTIVITEITEN – Deze zomer kunt u in onze gemeente heel wat leuks beleven. Ook de bib zit niet stil! Een fietstocht, leestrips en leuke opdrachten vullen uw zomer. Ontdek ze hier!

fietszoektocht Olympisch vuur

100 jaar geleden werden in Antwerpen de Olympische spelen georganiseerd. Een ideale gelegenheid om de vele sportclubs, sportvelden en speelpleintjes in Zoersel te ontdekken. Tijdens een zoektocht gaat u op verschillende locaties op zoek naar een letter waarmee uiteindelijke een woord wordt gevormd. Als u het woord vindt, maakt u misschien kans op een cadeaubon van Decathlon ter waarde van € 50.

Meer informatie vindt u op de website van de bib.

schatten van Vlieg

Op maar liefst acht verschillende locaties in onze gemeente kunt u tijdens de zomervakantie in openlucht leuke uitdagende opdrachten vinden rond het thema ‘geluid’. Deze zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Doen uw kinderen ook mee? Vergeet dan zeker uw smartphone niet!

Meer informatie vindt u op de website van de bib.

zomerleesactie

Een boek lezen is altijd een beetje reizen. Deze zomer kan iedereen tussen 3 en 18 jaar een reispas afhalen in de bib met zes leestrips. Bij elke trip hoort een genre en voor elk gelezen boek krijg je een stempel. Verzamel de zes stempels en ontvang een kleine beloning en maak kans op een leuke prijs!

Meer informatie vindt u op de website van de bib.

sluitingsdagen bibliotheken

Ook de boeken uit onze bib zijn toe aan wat rust. Hou daarom rekening met volgende sluitingsdagen:

De drie bibliotheken zijn gesloten op:

  • zaterdag 11 juli
  • dinsdag 21 juli
  • zaterdag 15 augustus

De bibliotheken van Halle en Sint-Antonius zijn gesloten van 16 tot en met 31 juli. De bibliotheek van Zoersel blijft deze periode gewoon open.

Meer nieuws uit de bib vindt u terug op https://zoersel.bibliotheek.be.