Helpt u hen veilig terug naar school?

Als de school in september terug start, zullen onze gemachtigd opzichters onze jonge fietsers en voetgangers weer helpen om het traject daarheen veilig en zelfstandig af te leggen. We kunnen in onze gemeente rekenen op een vaste ploeg van gemachtigd opzichters. Om de veiligheid aan de scholen te blijven garanderen, zoeken we echter steeds naar enthousiaste kandidaten.

vast of flexibel

Bent u ouder dan 18 jaar en bereid om gemachtigd opzichter te worden? Dan kan dat via een arbeidsovereenkomst (onbeperkt in uren) of als vrijwilliger (max. 94 keer per jaar). Pluspunt: u kunt zelf kiezen voor een vaste plek (en een vast engagement) of voor een flexibel engagement (als vervanging of enkele dagen per week).

vier opleidingsmomenten

Wij voorzien voor u - naast geschikte, goed zichtbare kledij en uitrusting - uiteraard ook een eenmalige opleiding. Die vindt elke drie maanden, telkens de eerste donderdag van die maand, plaats in één van de vier gemeenten van onze politiezone.

Concreet betekent dit het volgende:

  • 1.09.22, 19-21 uur, opleidingsmoment in Malle, locatie nog te bepalen
  • 1.12.22, 19-21 uur, opleidingsmoment in Brecht, locatie nog te bepalen
  • 2.03.23, 19-21 uur, opleidingsmoment in Schilde, locatie nog te bepalen
  • 1.06.23, 19-21 uur, opleidingsmoment in Zoersel, locatie nog te bepalen

U bent welkom op elk van die momenten. U hoeft dus niet per definitie in Zoersel aan te sluiten. Schrijf u wel even vooraf in via mobiliteit@zoersel.be.

Alvast bedankt, toekomstig gemachtigd opzichter!