heerlijk natuurlijk appelsap via de Sapmobiel

De Sapmobiel houdt op woensdag 8 september halt in Zoersel! De Sapmobiel perst uw appels tot eigen sap. Het sap wordt gepasteuriseerd en verpakt in kiemvrije bag-in-boxen.

sap zonder toevoegingen

Op woensdag 8 september strijkt de Sapmobiel neer tussen 8 en 17 uur op het dorpsplein van Zoersel. De Sapmobiel is een initiatief van De Natuur en Boomgaarden Sociale Werkplaats (NBSW) vzw en het Regionaal Landschap de Voorkempen. U kunt bij de Sapmobiel uw eigen appels laten persen (minstens 70 kg of drie kisten appels) tot uw eigen puur natuurlijk appelsap zonder de minste toevoeging.

Het sap wordt enkel gepasteuriseerd en vervolgens afgevuld en verpakt in hun unieke 3 of 5 liter bag-in-box-koelkastverpakking die precies tussen de koelkastleggers past. De prijs bedraagt 4 euro voor 3 liter en 5,5 euro voor 5 liter (let op, u moet contant betalen). De box is ongeopend minimum twee jaar houdbaar en na opening nog minstens één maand in de koelkast.

Goed Geplukt

Hebt u zelf zin in heerlijk vers en natuurlijk appelsap, maar hebt u zelf geen fruitbomen? Dan kunt u terecht op de website www.goedgeplukt.be. Via deze website brengt Regionaal Landschap de Voorkempen eigenaars van boomgaarden in contact met mensen die op zoek zijn naar plukvers fruit van eigen bodem. Heel vaak kunt u het fruit volledig gratis ophalen.

inschrijven voor de Sapmobiel

Interesse? Schrijf u dan in via het nummer 012 39 11 88 of via nbs@boomgaardenstichting.be. Vermeld bij uw inschrijving duidelijk uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, de hoeveelheid te persen fruit en of u het sap afgevuld wilt in boxen van 3 liter of van 5 liter.