happy stones voor Lowie de kleine superheld

Lowie Vandamme (5) is een kleine superheld uit Zoersel die vecht tegen een hersentumor. Om hem en zijn familie te steunen, maken de leerlingen van Beuk & Noot op Bednet Pyjamadag met de hele school Happy Stones met maar één doel: Lowie de kleine superheld over heel de wereld verspreiden.

De symbolische actie is een initiatief van de leerkrachten van Beuk & Noot, waar hij school loopt. Op vrijdag 10 maart is het de officiële Bednet Pyjamadag. Lowie en zijn klas maken volop gebruik van Bednet. Voor zowel Lowie als zijn klasgenootjes zijn dit fijne en warme momenten.

happy stones

Op 10 maart beschilderen alle kleuters en leerlingen van Beuk & Noot stenen die voorzien worden van #Lowie. Elke leerling neemt zijn happy stone mee naar huis om hem ergens een plekje te geven: in huis, in de natuur, ergens op reis … De bedoeling is dat de happy stones van Lowie over de hele wereld verspreid worden.

Vindt u ergens zo’n happy stone van deze kleine superheld? Neem een foto met #Lowie en verspreid deze op sociale media. U mag natuurlijk de steen ook meenemen en hem een speciaal plekje geven in of buiten onze gemeente.

We wensen Lowie en zijn familie alvast heel veel moed in deze moeilijke tijden!