geef vogels, bijen en vlinders een thuis in uw tuin

Kunt u ook zo genieten van ‘het leven’ in uw tuin? Zorg er dan voor dat vogels, bijen en vlinders er aan hun trekken komen door voldoende bomen en planten voor hen te voorzien. De 29ste (!) editie van ‘Behaag… natuurlijk’ kan u daar zeker bij helpen.

Ook dit jaar kunt u via die weg namelijk opnieuw heel wat streekeigen en autochtone vogel-, bij- en vlindervriendelijke bomen en planten aankopen. Een boom of enkele opgaande struiken kunnen immers al volstaan om de vogels een veilig plekje te bieden om naartoe te vliegen. Een meidoorn is bijvoorbeeld een topsoort voor elke tuin. Een klein rommelhoekje is eveneens een weldaad voor vogels. Roodborstjes, winterkoningen en heggenmussen houden ervan om daarin op zoek te gaan naar spinnen en wormen. De aangeboden fruitboomsoorten zijn op hun beurt een waar paradijs voor wilde bijen en hommels, terwijl het fruit, al dan niet afgevallen, een belangrijke voedselbron is voor vogels en vlinders.

bestellen?

Alle info over prijzen, soorten planten, (fruit)bomen en pakketten vindt u hier.
Overtuigd? Geef uw bestelling dan voor 21 oktober door aan de hand van dit bestelformulier.

U kunt uw bestelling afhalen op zaterdag 26 november tussen 10 en 12 uur in de schuur van de groendienst in park Halle Hof (Kasteeldreef 55).