Ferm richt troostplek in

Ferm stak de afgelopen week de handen uit de mouwen en richtte een troostplek in op de begraafplaats van Halle. Deze plek moet iedereen de kans geven om samen troost te vinden en te bieden.

gemis

In deze bijzondere periode, met afstandsregels en beperkingen op de bewegingsvrijheid, moet u heel wat missen: familie en vrienden, hobby's, gezellig samenzijn, een knuffel, of misschien hebt u zelfs afscheid moeten nemen van een geliefd persoon.

Troost is meer dan ooit belangrijk, maar troost krijgen en troost geven is nu eventjes anders. Het gewone leven is ontwricht en alles wat vroeger zo normaal was, is nu niet meer mogelijk. Sommige mensen, waaronder misschien ook u, hebben het moeilijk in deze rare tijden. Ferm wil dit niet zomaar laten gebeuren.

troostplek

Een troostplek is een groen plekje dat voor iedereen toegankelijk is. Waar u troost kunt vinden en samen bloembollen plant als symbool voor verbondenheid, hoop en kracht. Afgelopen zondag werd er hard gewerkt op de begraafplaats in Halle. Het gemeentebestuur gaf Ferm de toestemming om hier een troostplek in te richten. Enkele bestuursleden van Ferm staken de handen uit de mouwen en plantten er bloembollen voor een troostplek. Tegen volgende lente, wanneer de bloemen bloeien en hopelijk het coronavirus weg is, zal de officiële opening plaatsvinden.

Met PlantTroost willen zij u de kans geven om troost te vinden en te bieden. Ferm gedaan!

Meer info vindt u op samenferm