experimenteer met wetenschap en techniek tijdens de STEM-academie

Elke STEM-academie (STEM = Science, Technology, Engineering en Mathematics) is uniek en heeft haar eigen focus, maar allemaal hebben ze één ding gemeen: de passie voor techniek en wetenschap bij kinderen en jongeren aanwakkeren en stimuleren!

Zit jij in het vijfde of zesde leerjaar en wil je graag experimenteren, proefjes uitvoeren en meer te weten komen over STEM?

Op woensdag 15 maart start er opnieuw een STEM-academie met workshops en een bedrijfsbezoek op kindermaat. Ga mee met onze wetenschappers op een onderzoek want in deze reeks workshops gaan we werken rond het thema 'EEN WERELD VOL VERBINDINGEN'. Kriebelt het al om mee op onderzoek en aan de slag te gaan tijdens enkele dolle woensdagnamiddagen, schrijf je dan snel in!

DUS:

  • Zit je in het vijfde of zesde leerjaar en kriebelt het bij jou om in je vrije tijd aan de slag te gaan met STEM*?
  • Kom dan op woensdag 15, 22 en 29 maart, 26 april en, 3 en 10 mei van 14 tot 16.30 uur naar De Notelaar (Lierselei 15, Malle) om mee te doen! 
  • Schrijf je in via het ticketsysteem van de gemeente Malle: https://reservaties.malle.be. Eén ticket is geldig voor zes workshops.

Plaatsen zijn beperkt en vol = vol, dus haast je om in te schrijven!

‘STEM on the road’ is een partnerschap van de AP Hogeschool, de Hogere Zeevaartschool, de Karel De Grote Hogeschool en de Universiteit Antwerpen. Zij slaan de handen in elkaar om het aanbod van STEM-academies in Vlaanderen uit te breiden.