een stille studeerplek in elke deelgemeente

Studenten die op zoek zijn naar een rustige plek om te studeren voor hun examens, konden zich reeds inschrijven voor de Kapel (Handelslei 167) en de bib in Zoersel. Ook den Bremberg (deelgemeente Halle) zal ingericht worden als stille studeerplek.

De jeugdraad adviseerde om vanaf midden mei samenstudeerplekken te organiseren. Als student kunt u vanaf 10 mei, na reservatie, terecht op een van de drie locaties. De uren en beschikbare plaatsen vindt u op onze webshop.

ver genoeg uit elkaar

Op alle locaties geldt een strikt huishoudelijk reglement dat ervoor zorgt dat de veiligheidsvoorschriften omtrent corona nageleefd worden. De sociale afstand van 1,5 meter wordt gegarandeerd, studenten zijn verplicht hun handen te ontsmetten voor ze binnenkomen en een mondmasker te dragen.

reserveren

Wilt u gebruikmaken van een van onze studeerruimtes? Dan kunt u een plek reserveren via onze webshop. Hiervoor moet u eerst een profiel aanmaken. Een handig instructiefilmpje op onze webshop leert u hoe dat moet. Om hygiënische redenen, kunt u enkel per dag reserveren en niet per uur. Hoe frequenter de rotatie van verschillende studenten, hoe groter het risico natuurlijk. Meer informatie hierover vindt u in ons huishoudelijk reglement.

Hebt u ook nood aan een plek om een online mondeling examen af te leggen? Contacteer dan tijdig onze jeugddienst via jeugd@zoersel.be. Alvast heel veel succes met de examens!