duwtje in de rug nodig voor uw project

Te vroeg voor kerstsfeer? Voor solidariteit is het nooit te vroeg! Geef uw goede doel op als centraal project tijdens onze cadeau- en kerstmarkt en ontvang een financieel duwtje in de rug.

Tijdens het tweede weekend van december organiseren we opnieuw onze cadeau- en kerstmarkt in en rond het administratief centrum (Handelslei 167) en in ‘Trefpunt’, de cafetaria van PVT de Landhuizen (Bethaniënlei 6).
Een deel van de opbrengst van alle standhouders gaat het ene jaar naar derdewereldprojecten en het andere – zoals dit jaar – naar vierdewereldprojecten.

voorwaarden

Om als centraal project in aanmerking te komen, moet uw project aan enkele voorwaarden voldoen:

  • Het gaat om een vierdewereld- of een sociaal project.
  • Er is een band met Zoersel (bijvoorbeeld: een van uw medewerkers of vrijwilligers woont in Zoersel).
  • U moet bereid zijn uw engagement op de kerstmarkt te tonen met een informatiestand in de cafetaria (waar u ook mag verkopen ten voordele van uw project) en de centrale cafetaria mee uit te baten.

komt u in aanmerking en ziet u dit zitten?

Maak dan een dossier op van uw kandidatuur: stel uw project voor, motiveer waar u de opbrengsten voor zou gebruiken en overtuig ons waarom uw project dit verdient. Geef vóór 19 juni uw volledige dossier door via mail aan gezondheid.wereld@zoersel.be of via post: t.a.v. Celine Beirinckx, Handelslei 167, 2980 Zoersel. 

Tip: houd 20 juni om 20 uur alvast vrij om uw project te komen voorstellen op de welzijns- en gezondheidsraad in het administratief centrum, Handelslei 167, lokaal één.1.