dim uw winterpiek

Bij dalende temperaturen hoort traditioneel een toename in uw energieverbruik. Uw verwarming draait immers weer op volle toeren. Het Energiek Huis van IGEAN vertelt u graag hoe u hierop kunt besparen.

Dit najaar kunt u deelnemen aan drie online infosessies in het teken van energiezuinig verwarmen, meer bepaald:

  • 21.11: energiezuinig verwarmen: Kom alles te weten over centrale en decentrale verwarming én ontdek of hernieuwbare energie haalbaar is voor u.
  • 7.12: accumulatiekachels verduurzamen: Met de invoering van het capaciteitstarief verdween het onderscheid tussen dag- en nachttarief. Wie verwarmt met elektrische accumulatie, waarbij elektriciteit ’s nachts wordt omgezet in warmte, verliest dus het voordeel van een goedkoper nachttarief. In deze sessie schetsen we verschillende manieren om de impact van deze wijziging op uw energiefactuur te verminderen.
  • 14.12: warmtepompen voor woningverwarming: Met een warmtepomp kunt u tot driekwart van uw warmte gratis uit de lucht, grond of water halen. Maar is uw woning wel geschikt voor een warmtepomp? En welk type biedt voor u de meeste voordelen? Ontdek het tijdens deze sessie.

inschrijven

De infosessies worden georganiseerd in samenwerking met Dialoog vzw en Fluvius. Ze zijn volledig gratis, maar inschrijven is wel verplicht. Dat doet u via https://www.igean.be/energieke-infosessies.