de horeca niet vergeten? | bestel lekker eten

Sinds maandag 19 oktober moesten horecazaken opnieuw hun deuren sluiten. Ze blijven echter niet bij de pakken zitten en zorgen ervoor dat u thuis van een heerlijke maaltijd kunt genieten.

thuis op restaurant

Op restaurant gaan is altijd een bijzonder moment. Lekker eten met z’n twee of met vrienden, een heerlijk glas wijn erbij en u kunt er weer even tegen. Door de sluiting van de horeca hoeft u dit alles niet te missen. Tover uw woonkamer om tot een gezellig restaurant en beleef een heerlijke tête-à-tête met uw partner. Enkele voordelen: u hoeft geen kinderoppas te voorzien én niet zelf te koken. Tal van lokale horecazaken bieden namelijk de komende weken afhaalmaaltijden aan. Zo kunt u thuis genieten van de heerlijke gerechten van uw favoriete restaurant of brasserie.

Kunt u niet goed kiezen? Geen probleem! Op onze website geven we u een overzicht van Zoerselse brasseries en restaurants die de mogelijkheid bieden om eten af te halen. U vindt ze hier terug.

Bent u zelf eigenaar van een horecazaak in Zoersel en biedt u afhaalmogelijkheden aan, vul dan het online formulier  in. Dan zorgen wij ervoor dat u wordt opgenomen op onze website.

Eet smakelijk!