cirkelconcerten in Halle Hof

(DEZE CONCERTEN WERDEN HELAAS GEANNULEERD OP 29-07-20) 

ZOMER VOL MUZIEK – Parkplezier gaat dit jaar niet door. Toch zorgen we ervoor dat u dit jaar een zomer vol muziek beleeft. Tijdens vier optredens op 7, 9, 14 en 22 augustus brengen we een veilig en gevarieerd openluchtaanbod voor jong en oud.

één bubbel per cirkel

We kozen voor ‘cirkelconcerten’ zodat u in uw bubbel kunt genieten van de optredens. Op het terrein brengen we ongeveer 80 cirkels met een diameter van drie tot vier meter aan. In deze cirkel is plaats voor maximum zes personen. Tussen de cirkels laten we voldoende sociale afstand en u moet in uw cirkel blijven gedurende het concert. Zo verlopen de concerten veilig voor iedereen. Als u uw tickets koopt, hou er dan rekening mee dat er maximum vier volwassenen per cirkel zijn toegelaten. Een samenstelling van een cirkel zou dus kunnen zijn: vier volwassenen + twee kinderen, twee volwassenen + vier kinderen, zes kinderen, ... .

affiche

Onze medewerkers van de dienst cultuur zorgden voor een gevarieerd programma. Van muziek van singer-songwriters, over salsa tot een gezinsnamiddag.

  • vrijdag 7 augustus van 19.30 tot 23 uur: The Bony King of Nowhere en Meskerem Mees (€ 25 per cirkel)
  • zondag 9 augustus van 12.30 tot 16 uur: Buurman (solo) en Stoomboot (€ 20 per cirkel)
  • vrijdag 14 augustus van 20.30 tot 22 uur: Team Latino (€ 20 per cirkel)
  • zaterdag 22 augustus van 13.30 tot 17 uur: Rupelsoldaten (€ 15 per cirkel)

koop nu al uw tickets

(DEZE CONCERTEN WERDEN HELAAS GEANNULEERD OP 29-07-20) 
Hebt u zin om op één of meerdere van de concerten aanwezig te zijn, dan kunt u nu al tickets kopen en zo een cirkel bemachtigen. Dit kan online via webshop.zoersel.be/tickets/overview, telefonisch (03 2980 0 00) of per mail (gemeente@zoersel.be).