buurtrestaurant opent opnieuw haar deuren

Het is zover. Woonzorgcentrum de Buurt opent op donderdag 5 augustus opnieuw de deuren van haar Buurtrestaurant. Kijkt u ook opnieuw uit naar een heerlijk driegangenmenu met fijn gezelschap?

Het Buurtrestaurant is al lange tijd bekend in Zoersel. Omwille van de coronacrisis werd het Buurtrestaurant tijdelijk gesloten. Maar nu zijn ze helemaal terug. Vanaf 5 augustus kunt u elke donderdag genieten van een driegangenmenu bestaande uit soep, hoofdgerecht, dessert én koffie voor maar 10 euro. Het fijne gezelschap krijgt u er gratis en voor niets bij.

inschrijven

U kunt wekelijks inschrijven voor de maaltijd. Dit moet gebeuren ten laatste maandagmiddag van dezelfde week. U kunt zich inschrijven via e-mail op info@wzcdebuurt.be, elisabeth.lemmens@wzcdebuurt.be of telefonisch via 03 310 09 00.

Hebt u geen vervoer, dan kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum. Zij zoeken graag, samen met u, naar een oplossing. Naast het eten is het samen gezellig tafelen even belangrijk. Er bestaat ook de mogelijkheid om een maaltijd te bestellen en af te halen.

zomerse barbecue

Enkele keren per jaar wordt er in het Buurtrestaurant voor een ‘specialleke’ gezorgd. Op donderdag 12 augustus is het al zover. Dan zorgen ze voor een zomerse barbecue. Voor de prijs van 20 euro krijgt u een aperitief, een glaasje wijn, twee stukken vlees naar keuze, een groentenbuffet en een dessert.

meer info