bibliotheek opnieuw geopend

ENKEL UITLENEN EN TERUGBRENGEN – Sinds 26 mei zijn onze bibliotheekfilialen in Zoersel, Sint-Antonius en Halle opnieuw geopend op de vertrouwde uren. Vanaf nu kunt u dus terug in een grote collectie boeken gaan snuisteren. Uiteraard gelden er wel enkele veiligheidsmaatregelen.

beperk uw tijd

Voor een bezoekje aan onze bibliotheek krijgt u maar 30 minuten. Hou er dus rekening mee dat u niet zomaar rustig in de boeken kan snuisteren. Onze medewerkers vragen dan ook om uw bezoek voor te bereiden via de online catalogus. Kunt u uw weg niet vinden in de online catalogus, dan helpt de handige ‘Mijn Leestipper’ u waarschijnlijk wel.

Mijn Leestipper

Mijn Leestipper richt zich tot alle lezers vanaf 14 jaar en geeft tips voor Nederlandstalige fictieboeken die de bibcollectie rijk is. Het werkt heel eenvoudig. Surf naar mijnleestipper.bibliotheek.be en log in met uw Mijn Bibliotheek-account. Via een eenvoudige vragenlijst krijgt het systeem een duidelijk zicht op uw leesprofiel. Samen met uw leesgeschiedenis zorgt dat profiel ervoor dat u leestips, aangepast aan uw smaak, krijgt. Zo kunt u uw bezoek voorbereiden en snel het gepaste boek vinden.

hou hier ook nog rekening mee

U moet uw bezoek niet alleen kort houden, ook vragen we om alleen naar de bib te komen én enkel als u gezond bent. Draag bij voorkeur ook een mondmasker. Hebt u een computer nodig, dan kunt u deze enkel gebruiken in de bib van Zoersel. Hiervoor maakt u best telefonisch een afspraak.