bewegen op verwijzing

BEWEEGCOACH – Bewegen Op Verwijzing helpt mensen met een gezondheidsrisico op weg naar een actiever leven. Met de hulp van een professionele coach en een beweegplan op maat, blijft u fit!

hoe begint u eraan?

Als eerste stap vraagt u uw huisarts om een verwijsbrief en neemt u contact op met de Bewegen Op Verwijzen-coach van Zoersel (gegevens onderaan dit bericht). De coach maakt samen met u een persoonlijk beweegplan op dat 100% past in uw dagelijks leven. Want meer bewegen is namelijk makkelijker dan u denkt. U kunt fietsen naar uw werk, meer tuinieren, een wekelijkse wandeling maken met uw kinderen of kleinkinderen, … .  Die bewegingen zijn eenvoudig en lang vol te houden. Uw coach helpt u op weg en motiveert u. Zij weet namelijk perfect welke activiteiten en sporten onze gemeente en hun verenigingen aanbieden. Daarna is het uw beurt!

hoeveel kost dit?

Dankzij Bewegen Op Verwijzing profiteert u van heel lage tarieven. Uw coach kost maar 5 euro per kwartier voor een individuele sessie. Hebt u recht op een verhoogde tegemoetkoming, dan betaalt u slechts 1 euro per kwartier. Doe zeker ook eens navraag bij uw ziekenfonds. Zij betalen eveneens een deel van je kosten terug!

Om Bewegen Op Verwijzing nog toegankelijker te maken voor iedereen, besliste de stuurgroep dat u vanaf nu tot het einde van het jaar slechts de helft van uw eerste contact met uw beweegcoach moet betalen.

Neem nu nog contact op met Noortje Arnouts (beweegcoach Zoersel) op 0494 43 70 30 of via zoersel@bewegenopverwijzing.be.