Behaag … Natuurlijk

Vanaf nu kunt u goedkoop streekeigen hagen en fruitbomen bestellen via Behaag … Natuurlijk. Op deze manier promoot Natuurpunt Voorkempen bij- en vlindervriendelijke tuinen in onze gemeente.

Streekeigen hagen en fruitbomen trekken meer bijen en insecten aan. Dat zorgt dan weer voor meer vogels in uw tuin. Dat plantgoed kunt u nu goedkoop bestellen via Behaag … Natuurlijk. U kunt kiezen uit een twintigtal struikpakketten. Er zijn ook vier halfstam fruitboomsoorten, die gekenmerkt worden door een formidabele bloei. Bij alle fruitbomen wordt een steunpaal meegeleverd.

bewust kiezen voor soorten van hier

Bij de aangeboden bomen en struiken geeft Natuurpunt Voorkempen opnieuw de voorkeur aan soorten die hier van nature voorkomen. De voordelen daarvan zijn talrijk: ze groeien sneller en zijn beter bestand tegen allerlei ziektes of de grillen van ons klimaat.

haagpakketten en fruitbomen

De klassiekers zijn de haagpakketten, zowel voor droge als natte gronden. U kunt kiezen tussen beukenhaag, bloesem- en bessenhaag, bijenbosjes, en zoveel meer. Of hebt u liever fruitbomen zoals appel, peer, pruim of kers? Het kan allemaal.

bestellen en afhalen

U kunt online bestellen via dit online formulier of via het bestelformulier dat u hier kunt downloaden. Bestellen kan nog tot en met 25 oktober. De bestelling kan afgehaald worden op zaterdag 25 november tussen 10 en 12 uur in de schuur van de groendienst in het gemeentepark (Kasteeldreef 55).

Alle details en informatie vindt u terug op de website van Natuurpunt Voorkempen.