Begijnenstraat ontoegankelijk omwille van bouwwerkzaamheden

Volgende week vrijdag, 20 januari, zal de Begijnenstraat - die de verbinding vormt tussen de Handelslei en de Achterstraat - heel de dag ontoegankelijk zijn voor zowel voetgangers, fietsers als wagens. In het kader van de bouw van een appartementsgebouw staan er die dag grote voorbereidende werken op de planning. Een tijdelijke signalisatie van de wegomlegging zal door de aannemer worden voorzien en loopt van de Handelslei naar het rondpunt van de Zoerselsesteenweg en zo naar de Achterstraat.  

Van maandag 23 tot en met dinsdag 31 januari zal de straat vanaf 15 uur ontoegankelijk zijn voor wagens. Voetgangers en fietsers (fiets aan de hand) kunnen er wel langs via het voetpad (rijrichting Handelslei). 

Na 31 januari gelden voor de aannemer, Fransen Bouwonderneming, duidelijke afspraken rond het leveren van bouwmaterialen. Leveringen zijn meer bepaald niet toegestaan:

  • tijdens schooldagen van 7.45 tot 8.45 uur en van 15.15 tot 16.30 uur
  • en op woensdagmiddag van 11.45 tot 13 uur.

Opgelet: (natte) weersomstandigheden kunnen mogelijk roet in de planning gooien. Indien er zich wijzigingen zouden voordoen, trachten we die tijdig via onze sociale media te communiceren.