aangenaam kennismaken met elkaar

Bij het horen van ‘bibliotheek’ denkt u meteen aan boeken. Maar boeken vormen slechts één manier om kennis te delen en uzelf te informeren. Onze bib wil samen met u – onze inwoners, verenigingen en organisaties – een sociaal kennisnetwerk opzetten, namelijk KennisMakers Zoersel. En daarvoor hebben ze uw hulp nodig.

samen kennis delen

De bibliotheek is dé plaats om kennis, vaardigheden en ervaringen te delen. Niet alleen over boeken of literatuur, maar bijvoorbeeld ook over hele praktische of technische zaken. Jammer genoeg heeft onze bib niet álle kennis in huis. Daarom willen ze een levende bibliotheek opbouwen waar mensen die wonen en werken in Zoersel, vertellen over interesses, vaardigheden, ervaringen en talenten.

geef uw mening

Om het project op poten te zetten, heeft onze bib uw hulp nodig. Op welke manier informeert u zich? Welke informatiebronnen zijn het meest leerrijk voor u? Welke thema’s interesseren u? Laat het ons weten via ons online participatieplatform denkmee.zoersel.be en help onze bib om van het project KennisMakers een succes te maken.

De enquête kunt u hier invullen en vraagt slechts enkele minuten van uw tijd.

kies de naam van de nieuwe dorpszaal

Wist u dat u op denkmee.zoersel.be ook nog steeds kunt stemmen op de naam van de nieuwe dorpszaal in Halle? U hebt nog de keuze uit volgende zes namen: Halle Luja, Het Pierenhof, zaal den Hof, feestzaal de Pastorie, zaal de Pier, Dorpszaal.

Geef uw favoriet vóór 4 september door via denkmee.zoersel.be.