150 euro Zoerselse geschenkcheques voor houders van Z|pas

Naar aanleiding van de coronacrisis krijgen alle houders van een Z|pas Zoerselse geschenkcheques voor een bedrag van 150 euro. Zo willen we de koopkracht van kwetsbare gezinnen versterken en de lokale economie steunen. Hiervoor kregen we subsidies van de Vlaamse overheid.

vaste data

Bent u in het bezit van een Z|pas, dan hebt u recht op een tegemoetkoming van 150 euro aan Zoerselse geschenkcheques. Op drie momenten tussen oktober 2020 en september 2021 kunt u een pakket van telkens vijf Zoerselcheques van 10 euro komen afhalen in het administratief centrum (Handelslei 167). De toekenning vindt plaats op drie verschillende momenten: oktober 2020, april 2021 en september 2021. Via een brief zult u hierover op de hoogte gebracht worden. U hoeft ze dus niet apart aan te vragen. De toekenning van de verschillende cheques gebeurt op basis van de geldigheid van uw Z|pas op het moment van uitbetaling (1 oktober, 1 april en 1 september).

koop lokaal

Ook onze ondernemers hebben geleden onder de coronacrisis. Eerder dit jaar keerden we al een eenmalige subsidie uit van 500 euro aan handelaars die noodgedwongen hun deuren moesten sluiten. Met dit initiatief willen we onze lokale economie een extra boost geven.

handelsgids

Zoerselse geschenkcheques kunnen ingewisseld worden bij de deelnemende handelaars. Deze zijn herkenbaar met de afbeelding van een cheque op een zichtbare plaats in hun zaak. In de online handelsgids van Zoersel vindt u een volledig overzicht terug. Hiervoor moet u het vakje ‘met Zoerselcheque’ aanvinken.

Bent u nog geen deelnemend handelaar, maar wilt u wel Zoerselcheques aanvaarden? Dan moet u eerst geregistreerd zijn in de Zoerselse handelsgids. Bent u al geregistreerd? Log dan in en vink aan dat u de cheques aanvaardt.

origineel geschenk

Nog op zoek naar een origineel geschenk? Geef dan een Zoerselse geschenkcheque cadeau. De cheques hebben een waarde van 10 of 25 euro. De gelukkige ontvanger kan de cheque binnen het jaar besteden bij één van onze deelnemende handelaars. U kunt de cheques kopen aan het onthaal in het administratief centrum of in één van onze drie bibliotheekfilialen.