A  A  A  A 
Startpagina senioren Zoersel
beleid voor en rond senioren


de seniorenweek

  • Elk jaar organiseren de seniorenraad en gemeente & ocmw Zoersel een seniorenweek vol leuke en diverse activiteiten. Het programma van de seniorenweek 2017 vindt u hier.

ONLINE INSCHRIJVEN VOOR DE SENIORENWEEK 2017

  • U kan niet alleen telefonisch of aan de balie (zie programmafolder) maar ook online inschrijven. Opgelet, indien u online inschrijft of tickets koopt moet u onmiddellijk online betalen. U ontvangt uw ticket of inschrijvingsbewijs dan direct in uw mailbox.

VOORAF UW PROFIEL AANMAKEN

  • We raden iedereen die online wil inschrijven en de webshop nog nooit heeft gebruikt aan om al op voorhand een profiel aan te maken. Op die manier kan u sneller aan de slag op het inschrijvingsmoment zelf. Om een profiel aan te maken klikt u hier.
  • Opgelet, inwoners van Zoersel moeten de eerste keer inloggen met hun rijksregisternumer. Dat doet u door in het grijze vakje rechts te kiezen voor 'aanmelden met rijksregisternummer'. U volgt nadien alle stappen op het scherm en in uw mailbox. Als alle stappen doorlopen zijn kan u zich vanaf dan gewoon aanmelden met een zelfgekozen gebruikersnaam en wachtwoord.

 INSCHRIJVEN VOOR ACTIVITEITEN

  • Opgelet ! U kan zichzelf en uw gezinsleden inschrijven voor een activiteit die u dan toevoegt aan uw 'winkelmandje'. Als u al uw keuzes gemaakt heeft, klikt u op 'volgende' en vervolgens op 'bevestigen'. Indien u voor betalende activiteiten heeft ingeschreven zal u gevraagd worden deze online te betalen. Uw inschrijving is pas in orde als u een bevestiging van inschrijving en activiteitenfiches in uw mailbox ontvangt.
  • Als een activiteit volzet is kan u zich inschrijven op de wachtlijst. U ontvangt dan een bevestiging met de duidelijke vermelding 'wachtlijst'. Deze bevestiging geldt niet als toegangsbewijs.

 

de sportieve senior

senioren en mobiliteit

andere interessante links voor de senior

Nieuws voor senioren
twintig jaar assistentiewoningen in ‘de Loteling’
Residentie ‘de Loteling’ viert feest! Ons ocmw verhuurt aan de Kapellei 109 immers al twintig jaar 24 comfortabele assistentiewoningen aan de meer zelfstandige senior. Deze verjaardag werd afgelopen woensdag uitgebreid gevierd met de bewoners en hun familieleden.
tover een glimlach op het gezicht van een Zoerselaar
Misschien beseft u het niet, maar heel wat Zoerselaars kunnen de feestdagen niet doorbrengen met familie en/of vrienden, en voelen zich tijdens deze periode vaak eenzaam. Een kaartje in de brievenbus van een vriendelijke (on)bekende betekent veel voor hen. Doe mee en pen uw allermooiste wens neer op één van de wenskaartjes van ons vrijwilligerspunt.
dienst senioren
Administratief centrum
Handelslei 167, 2980