A  A  A  A 
Nieuwsarchief 2006
Oktober is uitgeroepen tot de Maand van de Energiebesparing. Met de winter voor de deur, geeft onze dienst Leefmilieu u dan ook graag wat tips om uw energiefactuur te verlagen.
Schepenen zijn bekend 07/11/2006
Zoals u uiteraard reeds wist, heeft de kiezer in Zoersel de huidige coalitie CD&V/N-VA - GPS bevestigd. Dat betekent dat deze meerderheid Zoersel ook de komende zes jaar zal besturen. Vandaag, woensdag 25 oktober 2006, maakte deze bestuursploeg haar verdeling van de schepenmandaten bekend.
Zopas schreef de duizendste abonnee zich in voor de digitale nieuwsbrief van de gemeente Zoersel. “Dit kunnen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan.”, zo vond het gemeentebestuur.
Op vrijdag 21 april werd in onze gemeente de aankoopakte voor het domein De Welvaart officieel ondertekend. ''Wij waren al enige tijd op zoek naar een definitieve bestemming voor dit stukje natuurgebied'', aldus het gemeentebestuur. ''Stichting Kempens Landschap en de intercommunale IGEAN bleken de ideale partners om voor dit unieke domein een nieuwe toekomst te garanderen.''
De aannemer is op 2 mei gestart met de vijfde fase van de werkzaamheden in Halle-Dorp - te weten de volledige heraanleg van het wegdek (rijweg, voet- en fietspad). Deze werkzaamheden vinden plaats tussen de Watermolen en de Sint-Martinusstraat en zullen in twee fases worden uitgevoerd, aldus de Technische Dienst.
--> Stem op Valery Super tijdens de braderij op 2 juni! Voor het tweede jaar op rij is één van de twintig finalistes voor de Miss Belgian Beauty-verkiezing afkomstig uit Zoersel. Na Annick Jordaens, zal dit jaar Valery Super onze gemeente vertegenwoordigen op deze nationale verkiezing, die plaatsvindt op zaterdag 21 oktober 2006.
Voor de veertiende keer op rij kunt u tijdens de zomermaanden elke vrijdagavond afzakken naar het gemeentepark van Zoersel voor de reeds befaamde openluchtconcerten. Ook dit jaar is vzw Generatie Omegasamaje er in geslaagd een uitgebreide affiche samen te stellen waarin iedereen ongetwijfeld zijn gading vindt.
Eerst werkzaamheden aan nutsvoorzieningen ...