A  A  A  A 
bestuur en diensten
nieuws met thema bestuur en organisatie
verkiezingen: wat als u niet kunt gaan stemmen?
Op zondag 14 oktober 2018 is het weer zover. Dan trekken we met z’n allen naar de stembus voor de gemeente- en provincieraadsverkiezingen. Ten laatste einde deze maand ontvangt u uw oproepingskaart, waarop u uw kieslocatie en het nummer van uw stembureau terugvindt. Maar wat als u niet kunt gaan stemmen?
zondag 27 mei: opendeurdag kasteel Halle Hof
Wist u dat het kasteel van Halle ondertussen opnieuw bewoond is? Meer nog: het Halle Hof is nu een private woning in plaats van een openbaar gebouw. Toch zet het kasteel één keer per jaar zijn deuren voor u open. Kom 27 mei naar de opendeurdag en bezoek het opgeknapte kasteel.
over motiveren en goede dienstverlening
Na een carrière van maar liefst vierenveertig jaar bij gemeente & ocmw Zoersel, waarvan dertig jaar als gemeentesecretaris, nemen we deze week afscheid van een vaste waarde. Ivo Van den Bulck ruilt het administratief centrum dan immers in voor zijn tuin in het rustige Halle. Hij geeft daarmee de fakkel door aan onze huidige ocmw-secretaris, Kristof Janssens.
zitdagen belastingen | nu op afspraak
Binnenkort valt uw belastingbrief (aangifte personenbelasting) weer in uw brievenbus. Weet u niet hoe u uw aangifte moet invullen en hebt u hulp nodig? Maak dan een afspraak met een medewerkers van de FOD Financiën.