A  A  A  A 
Veiligheid en Verkeer
Nieuws rond veiligheid en verkeer
ieder kwartier een bus tussen Antwerpen en Sint-Antonius
Vanaf woensdag 27 juni worden de buslijnen 410-411-412-413 samengevoegd tot één basislijn 410, die via de N12 Antwerpen met Turnhout verbindt. Daarnaast zorgt een nieuwe dwarsverbinding voor aansluiting tussen Sint-Job-in-‘t-Goor en Zandhoven, en dus ook tussen Sint-Antonius en Halle.
bent u BOB, ook tijdens het WK voetbal?
Volgende week barst de WK-gekte officieel los: 14 juni spelen Rusland en Saoedi-Arabië de openingsmatch en op 18 juni komen onze duivels voor het eerst in actie tegen Panama. Heel wat supporters volgen de wedstrijden bij vrienden, op café of ergens op een groot scherm. Hebt u al afgesproken wie er dan BOB is?
Straatvinken 2018 | telt u mee het verkeer?
In het kader van het Routeplan 2030 streeft ook gemeente & ocmw Zoersel ernaar om tegen 2030 de helft van de verplaatsingen op een duurzame manier te doen: te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer. Op donderdag 24 mei willen we al eens nagaan hoe gezond het verkeer in onze straten al dan niet is, door het simpelweg te tellen. Doet u mee?
snelheidsremmers geplaatst in Liefkenshoek
U zag ze mogelijk al staan, de snelheidsremmers in Liefkenshoek. De straat kreeg de laatste tijd meer en meer te kampen met snelheidsduivels. Op advies van de verkeerscommissie besliste het schepencollege daarom om op drie plaatsen tijdelijk snelheidsremmers te plaatsen onder de vorm van een verkeerskussen.