A  A  A  A 
Veiligheid en Verkeer
Nieuws rond veiligheid en verkeer
als eerste op de hoogte met BE-Alert
Sommige Zoerselaars waren vrijdag als eerste op de hoogte van de telefoonproblemen bij telecomoperator Proximus. Hoe dit kan? Ze zijn ingeschreven voor BE-Alert, het officiële alarmeringssysteem van de Belgische overheden (waaronder ook onze gemeente). Schrijf ook snel in!
opgelet! zogenaamde ‘Ierse klusjesmannen’ weer op pad
Het fenomeen rond Irish travellers of Ierse reizigers is al langer gekend. Ieren of Britten - meestal Engelssprekend – gaan van deur tot deur om te vragen of ze “hulp” kunnen bieden met klusjes in of rond het huis. Ze bieden hun diensten voor lage prijzen aan, maar zodra er betaald moet worden valt het bedrag een stuk hoger uit.
een nieuw mobiliteitsplan voor Zoersel: laat uw stem horen
Het gemeentebestuur gaf recent het startschot voor de opmaak van een nieuw mobiliteitsplan voor de hele gemeente. In dit plan worden de mobiliteitsproblemen in Zoersel in kaart gebracht en oplossingen geformuleerd. Gezien u als inwoner als geen ander weet waar de knelpunten zich bevinden, rekenen we hierbij ook op uw mening en inbreng!
SAVE-bord voor verongelukte Iris aan de Sjauwel
Aan de Sjauwel werd vorige week zondag een SAVE-bord ingehuldigd ter ere van Iris Maeriën uit Kasterlee. Op 18 juli 2015 kostte een crash op de E34 haar het leven. Ze was pas zestien.