A  A  A  A 
Veiligheid en Verkeer
Nieuws rond veiligheid en verkeer
nieuw voorlopig rijbewijs | eenmalige verlenging
Op 1 februari werd een nieuw voorlopig rijbewijs (categorie B) ingevoerd. Vanaf nu is het opnieuw mogelijk om een voorlopig rijbewijs aan te vragen tijdens de zogenaamde “wachttijd” van drie jaar.
trainingen politie in oude schoolgebouwen Lindedreef
De Politie Voorkempen organiseert vaak trainingen en bijscholingen voor haar medewerkers. Om levensechte situaties te creëren, gebeurt dit ook dikwijls op een buitenlocatie. De oude leegstaande school in de Lindedreef is voor hen een perfecte plek om zulke oefeningen te doen.
eenrichtingverkeer in deel van de Victorielaan tot december
In de Victorielaan – ter hoogte van de bocht – worden er nieuwe appartementen gebouwd. Tijdens de werken nemen vrachtwagens vaak een deel van de baan in. Dit creëert een zeer gevaarlijke situatie wegens de slechte zichtbaarheid.
valse profielen om uw vertrouwen te winnen
Wist u dat oplichters vaak gebruik maken van valse profielen op het internet om uw vertrouwen te winnen? Ze lijken erg betrouwbaar op het eerste gezicht, maar proberen u in de val te lokken door een vertrouwensband met u op te bouwen en in te spelen op uw gevoelens. Maar uiteindelijk vragen ze om geschenken, persoonlijke gegevens en vooral: geld. Dat is vriendschapsfraude.